0
Bestellijst

De servicegerichte houthandel

Eenvoudig (online) bestellen met persoonlijke service

Op zoek naar hout voor je project? Welkom bij de houthandel van Brandola! We leveren vrijwel iedere denkbare houtsoort snel en nauwkeurig. Via ons online bestelplatform kun je eenvoudig je order samenstellen, eventueel samen met je opdrachtgever. Als je meerdere projecten tegelijk hebt lopen en hiervoor hout wilt bestellen, kun je per klant je order ingeven. Ook kun je bestellingen opslaan en pas verzenden zodra je klant akkoord heeft gegeven. Het zijn maar een paar voorbeelden van hoe we bij Brandola met je meedenken.

  • Veel producten uit voorraad leverbaar
  • Op maat zagen mogelijk
  • Persoonlijk advies van onze houtspecialisten
We denken écht met je mee. Bestellen kan eenvoudig online, maar we staan altijd met advies voor je klaar.
Hent van Wolfswinkel

Waarom anderen voor Brandola Houthandel kiezen

We kopen zorgvuldig in en keuren het zelf. Alleen hout dat we zelf ook zouden gebruiken, is goed genoeg voor jou.

Afkorten, schaven, spuiten; we doen het graag voor je. Zo kun jij sneller aan de slag met ons tuinhout.

Weet je niet precies welke materialen je nodig hebt? Dan helpen wij je. Ook kunnen we een ontwerp voor jouw project maken.

Ervaren houtspecialisten

Vanuit onze jarenlange ervaring als houtbouwers hebben we ons inmiddels ook bewezen als deskundige partner in de toelevering van houtmateriaal en toebehoren. We leveren aan hoveniers, aannemers en andere specialisten. Ons assortiment bevat een uitgebreid aanbod kwaliteitshout; van Douglas tot Vuren, van Bangkirai tot Pakan. En ook alle toebehoren kun je bij ons vinden!

Ons team van houtspecialisten

Bij Brandola Houthandel word je geholpen door een team van houtprofessionals. Ze werken al jaren met tuinhout en hebben aan een half woord genoeg. Dat schakelt prettig.

Moderne houtwerkplaats

We beschikken in Lunteren over een moderne werkplaats met alle machines die nodig zijn om maatwerk te leveren. Je bent van harte welkom om een keer binnen te komen kijken.

Uitgebreide shop

Kom ook eens een kijkje nemen in onze uitgebreide shop. Hier vind je allerlei artikelen en materialen voor je bouwprojecten, zoals bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk, diverse boren, gereedschap, zinkwerk, PVC etc. Welkom in Lunteren!

Toepassingen